ДГ №49 "Радост"
Детска градина в град София, район Изгрев

Детски психолог

Детски психолог- Елена Енева

 

Телефон - 0886 135303

E-mail- elena@tukisega.info

 

Образование и специализации:

 
Магистратура "Психологично консултиране" към ВСУ "Черноризец Храбър". Специализация в Институт за психотелесна психотерапия - София. Преминава обучения по арт-терапия, проективни методики и други телесни психотерапевтични практики. Член е на Българско Неорайхианско Психотерапевтично Дружество
 
Услуги:
 
Справяне с тревожност, депресия, панически атаки, житейски кризи, проблеми във взаимоотношенията, живот с хронично заболяване в семейството, загуба на близки хора. Развиване на способностите за постигане на житейските цели и преживяване на повече радост от живота.
 
Обща информация:
 
В живота винаги идва момент, в който не знаем как да продължим и да понесем това, което ни се случва. Тогава усещаме, че имаме нужда да споделим товара си с друг човек, да получим помощ и подкрепа. Обикновено се обръщаме към близките и приятелите, но тяхната помощ не винаги е адекватна, особено, ако се тревожат силно за нас. Тогава спокойната помощ от професионалист – психотерапевт може да е безценна, да ни изведе от задънената улица и да помогне да открием нови хоризонти и ново щастие пред себе си.
 
Ако сте изправени пред трудностите на тежки загуби, депресия, тревожност, панически атаки, проблеми с децата, партньорите или родителите, ако душата ви е стегната или тялото ви боли без медицинска причина – няма нужда търпеливо да понасяте и да се надявате нещата да се оправят от само себе си. Просто запазете час за консултация.
 
Ако вашата цел е да надскочите ограниченията си, наложени от несъзнаваните програми, усвоени през детството и да постигнете повече в живота – съвместната ни работа може да ви изведе на качествено ново ниво. Промяната и напредъка на клиентите ми ме карат да изпитвам възхищение пред силата на човешкия дух и възможности!