ДГ №49 "Радост"
Детска градина в град София, район Изгрев

Признание за нашата работа в навечерието на 24 май

Уважаеми колеги,

в навечерието на 24 май – Денят на българската просвета и култура и славянската писменост, бяха връчени годишните награди  на Столична община  за заслужен  принос в областта на образованието. Церемонията по награждаване на директорите се състоя в Театър “София“. 
С награда бе удостоен  и екипа  ДГ №49 ,,Радост‘‘,  район ,,Изгрев‘‘, като грамота бе връчена от председателя на СБУ д.и к.н. Янка Такева. 
 Това отличие е висока оценка за всички  нас, защото идеите, мечтите и амбициите на всеки ръководител са осъществими единствено с усилията и подкрепата на всички колеги  в образователния процес! 

 Искам лично и сърдечно да  благодаря на всички, повярвали и застанали зад мен,   както и на колектива на ДГ № 49 ,,Радост‘‘ - на децата, които са моето вдъхновение и сила, на родителите, чието сътрудничество е незаменимо! 

Горда съм, че имам  иновативен  колектив, който премина през една не лека  учебна година, изпълнена с  много  предизвикателства  и удовлетвореност. Всички ние положихме, и полагаме, много усилия за  да обучаваме и възпитаваме децата- нашето бъдеще,  уповавайки се на доказаните методи и интегрирайки активно новите  съвременни  подходи  и технологии. 

Уважаеми деца, колеги и родители, 

Искам да ви поздравя за Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.  Бъдете здрави и благословени, защото имате най- благородната  професия – тази на учителя !

С уважение към всички вас!

Илонка Стоянова

Директор ДГ № 49 ,,Радост‘‘