ДГ №49 "Радост"
Детска градина в град София, район Изгрев

Ден на добротворчеството с  "IQVIA" в ДГ № 49 "Радост"

Ден на добротворчеството с  ,,IQVIA“ в ДГ № 49 ,,Радост“

 

„IQVIA“ е американска компания, която предоставя клинични изследвания и консултации, информационни и маркетингови услуги в областта на фармацията и медицината.

“Денят на IQVIA” е програма за корпоративно социално доброволчество, при която служителите се включват в различни каузи в полза на обществото. Служителите на фирмата са силно мотивирани за подкрепа на различни каузи, интересуват се, търсят и предлагат възможности, при които да се включат с доброволчески труд. 

На 28.06.2019 г., служители на компанията се включиха в облагородяване на двора на ДГ № 49 ,,Радост“, като засадиха:  два чинара,  един явор и следните храсти:  мини люляк, лавандула, японска сперия, декоративен дрян, храстовидно прозорче, астилбия. Служители  на фирмата окосиха двора на Детската градина, варосаха стеблата на съществуващите дървета и боядисаха гуми в различни цветове за направата на столчета и цветарници. Благодарение на благородната кауза и труда на служителите на фирмата, дворът на ДГ № 49 „Радост“ е любимо място за весели игри на децата сред много зеленина и прохлада.

Доброволческа инициатива на фирма ,,IQVIA“, даде добър пример на децата, като предизвика огромен интерес и желание за споделен опит.  Ръководството и служителите на ДГ №49 „Радост“, децата и родителите изказват своята благодарност и признателност на целия екип на фирма „IQVIA“!