ДГ №49 "Радост"
Детска градина в град София, район Изгрев

ПБО група Слънчоглед

 Учебна 2023/24година

Проектен план за новата учебна година можете да видите тук

Проектна дейност 2022/23 г.

Здравословни сандвичи

Снимки може да видите тук!

 

Презентация на дейностите по проекта вижте тук 2020–21 уч. год. ПБО